ANKARA / MAMAK - Hurin Yavuzalp Anadolu Lisesi

Nis

OKULUMUZ ANKARA İL GENELİ YAPILAN DART VE BOKS SPOR MÜSABAKALARINDA DERECEYE GİRMİŞTİR

Mrt

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan; "Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi" Sunumu Yapıldı.

18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'NİN 109. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ MUHAMMED EMİN TUNÇ BUDOKAİDO KATA DALINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Vatan Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'ı Anma Günü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Mrt

OKULUMUZDA BİYOLOJİ ÖĞRETMENİMİZ DİLEK KOÇ  TARAFINDAN ''SAĞLIKLI BESLENME VE MADDE BAGIMLILIĞI''  SUNUMU YAPILDI

Şbt

OKULUMUZDA EĞTİMCİ YAZAR ŞAİR ŞEMSEDDİN CERAN ÖĞRENCİLERİMİZLE ŞİİR DİNLETİSİNDE BULUŞTU

OKULUMUZDA VELİ TOPLANTISI YAPILDI

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM KARNE TÖRENİ YAPILDI

Ock

OKULUMUZDA VELİLERİMİZE  YÖNELİK OLARAK OKUL REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN ' EBEVEYN DÖNEMİ VE ERGENLİK EĞİTİM'' SEMİNERİ YAPILDI.

Ara

9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK 1.DÖNEM 2.SINAVI  TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI İLE MATEMATİK SINAVLARI TÜRKİYE GENELİ ORTAK SINAV YAPILDI

Ara

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISINDA EMEĞİ GEÇEN ESKİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE ŞÜKRANLIMIZI SUNUYOR YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ara

Okulumuzun kuruluşundan itibaren öğrencilerimizin eğitimine önemli katkılar sağlayan okul kütüphanemiz yoğun kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde eskiyip yıpranmıştır. Öğrencilerimizin ihtiyacını karşılamakta yetersiz kalan kütüphanemiz TABİD (Teknoloji Ar-Ge Bilim İnovasyon Derneği) Başkanı Sayın Nuray BAŞAR’ın destekleriyle yenilenmiş ve 2023-2024 Eğitim yılı başında öğrencilerimize hizmete vermeye hazır hale getirilmiştir. TABİT Başkanı Nuray BAŞAR tarafından yenilenen kütüphanemize Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit ARDIÇ’ın 2019 yılında hayatını kaybeden babası Abdullah ARDIÇ’ın ismi verilmiştir.

Bu güzel gününmüzde bizleri onurlandıran  Kaymakamımız Sayın Ali Sırmalı, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Koçak, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Elif Özbek , Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç , TABİD (Teknoloji Ar-Ge Bilim İnovasyon Derneği) Başkanı Sayın Nuray BAŞAR ve birçok değerli misafir katılmıştır.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI BÜYÜK BİR ÇOŞKUYLA KUTLANDI